Realizare Magazin Online de Succes in 2018

Metodele de realizare magazin online stau la baza unui site bine organizat, gata sa se dezvolte intr-o afacere de succes. Totusi, odata cu evolutia tehnologica si utilizarea website-urilor mult mai mult, a crescut si nevoia de specialisti in advertising si programare. Cu o experienta vasta si un portofoliu versatil, PixelRomanesc– agentie de web design si SEO din Romania, a creat o serie de sfaturi, potrivite creatorilor de website-uri si antreprenorilor. Oferind pachete atractive pentru servicii de realizare magazin online, SEO si promovare, PixelRomanesc realizeaza proiecte unice, axate pe clienti, oricare ar fi domeniul profesional.

 

Magazinele online au acaparat piata in ultimii ani. Fie ca e vorba de magazine online bazate pe dropshipping, sau de magazine online dedicate, toate au la baza cateva principii care pot marca evolutia economica a acestora.

Tehnicile de dezvoltare ale unei platforme de tip E-commerce, Opencart sau Prestashop pot face diferenta pe o piata in continua crestere. De aceea, PixelRomanesc a creat noi strategii de abordare, oferind cele mai eficiente solutii in creearea unui magazin online.

Dupa estimarile facute de companii de crawling, in Romania sunt aproximativ 20.000 de URL-uri cu site-uri de produse. Cu toate acestea, doar 5000 sunt relevante si au succes in marketing.

1. Originalitate in crearea unui design de magazin online 

Organizarea site-ului si tot ce tine de web design, de la customizarea butoanelor, pana la layout-ul principal creeaza primul impact vizual. Functionalitatea acestora si imaginile catchy, la rezolutie mare sau slide-urile video nu trebuie sa lipseasca din crearea unui design de magazin online. Ultimele trenduri in materie de web design pun accentul pe animatii si video-uri care usureaza transmiterea mesajelor pentru diverse campanii publicitare sau prezentari de produse.

Tinand cont mereu de parerile clientilor, agentia PixelRomanesc a realizat magazine online accesibile si usor de folosit de catre orice client.

In materie de web design, PixelRomanesc a urmarit realizarea site-urilor cat mai simple, cu imagini originale si cu platforme responsive.

2. Continut SEO pentru magazin online- secretul unui flux continuu de clienti

Metodele de baza in dezvoltarea unui magazin online se axeaza pe continutul care poate fi indexat de motoarele de cautare. In dezvoltarea unui magazin online, contentul SEO este responsabil de cresterea traficului de pe site. Pentru a obtine un site optimizat SEO, contentul trebuie adaptat la cautarile frecvente din Google si la targetul dorit. Fiecare magazin online are specificul lui, iar clientii pot ajunge mai usor la sursa, prin indexarile din Google.

Pozitia de afisare in functie de cautarea unui produs, constituie un avantaj major in aducerea de noi clienti. Cu cat un site apare in primele pozitii ale cautarii, cu atat are mai multe sanse sa atraga clickuri directe.

Spre deosebire de reclamele sponsorizate sau de click-uri per ad, acest continut SEO pentru magazin online ramane in permanenta pe site.

In vanzarea produselor pe site, este foarte importanta descrierea produselor si a categoriilor care vor fi indexate in Google. Cuvintele cheie, dar si descrierile originale contribuie la dezvoltarea site-ului.

Intrucat produsele pot fi schimbate sau scoase din stoc, PixelRomanesc se axeaza si pe introducerea unui continut care sa ramana mereu: articolele de tip blog.

3. Dezvoltare magazin online cu un site responsive sau optimizat pentru mobil 

Nu mai este un secret ca foarte mult trafic vine din folosirea device-urilor mobile, adica smartphone-uri si tablete.

Pentru a obtine un site usor de folosit de catre toti utilizatorii de mobil, PixelRomanesc se bazeaza pe realizarea site-urilor adaptate tehnologiei de acum. Fiind mai usor de purtat, mai ales in mijloacele de transport in comun, telefoanele raman sursa principala pentru comenzile online.

Designul responsive pentru mobile permite userilor sa aiba acces la toate produsele sau categoriile, fara sa suprasolicite smartphone-ul sau sa deformeze imaginile.

In marketing, imaginile calitative si rezolutia buna contribuie la crearea unor produse mult mai usor de vandut, eye catchy. Gridurile fluide, fotografiile flexibile, dar si interogarile media (media queries) sunt cateva din functiile necesare pentru un site optimizat la versiunea de mobil.

Ca avantaje majore, pe langa traficul nou de clienti, mai sunt de mentionat si eliminarea erorilor de navigare, alaturi de existenta unui singur URL (Seo URL).

Fiecare magazin online trebuie optimizat din toate punctele de vedere, pentru a face fata concurentei. Piata de magazine online este in continua dezvoltare, iar factorii mentionati mai sus stau la baza unui magazin online ca la carte.

Related Posts