Avantajele unui magazin online Opencart

Procesul crearii unui magazin online poate fi destul de intimidant. In primul rand trebuie sa gasesti o solutie ce iti va aduce o performanta excelenta a afacerii. In present exista o multitudine de platforme pentru magazine online, echipate cu diferite functionalitati si capabilitati. Ce solutie sa preferati? Care o sa va ajute sa va evoluati afacerea sis a ofere clientului o experienta placuta?

 

Printre varietatea de platforme accesibile, Opencart se face remarcat prin functionalitatile sale foarte avansate. Aceasta solutie relative noua s-a dovedit a fi o adevarata comoara pentru viitorii antreprenori. Opencart este un sistem open source unic, permitandu-ti sa activezi pe piata online cu un cost eficient, platforma fiind gratuita. Poate fi folosita pe orice tip de server ce ruleaza PHP sau MySQL.

 

Opencart este destul de popular atat printre utilizatorii fara experienta cat si printre cei avansati, din moment ce un magazine online se configureaza foarte usor si intr-un timp scurt. Are o interfata user-friendly si este caracterizat prin simplitatea in instalare. Pentru a porni un magazin online Opencart trebuie doar sa instalati platforma, alegeti un template care va place si sa adaugati produsele pe care doriti sa le vindeti.

 

Opencart va ofera o multitudine de beneficii, beneficii ce vor oferii magazinului online un avantaj competiitonal, si anume :

  • Suporta un numar nelimitat de produse, categorii, clienti si tranzactii;
  • Suporta mai multe limbi, valute si magazine, toate manageriate din panoul admnistrativ;
  • Taxele de importare favorizeaza comertul global;
  • 3 tipuri de rapoarte: raport de vanzari ( vanzarile totale zilnice, saptamanale sau lunare), produsele vizionate ( lista produselor cele mai vizionare de catre clienti), produsele cumparate ( produsele cele mai cumparate de catre clienti);
  • Platforma permite creare mai mult grupuri de clienti (ex: default, cu amanuntul sau cu ridicata) si specifica preturi pentru fiecare in parte;
  • Template-uri si design-uri predefinite din care sa se aleaga;
  • Posibilitatea cumpararii prin diverse metode, cum ar fi PayPal, card de credit, ramburs, etc.;
  • Opencart este SEO Friendly, astfel va puteti optimiza magazinul online Opencart si mai mult pentru a va amplifica performantele afacerii;
  • Opencart este caracterizat prin redimensionarea automata a imaginilor;
  • Developerii Opencart ofera suport si update-uri gratuite pe viata.

 

In orice moment in care intampinati greutati atunci cand rulati un magazin online Opencart puteti viziona tutoriale video, documentatia sau instructiunile de baza disponibile, ce va vor oferii indicii despre cum sa le rezolvati. In plus, marea comunitate forum va va ajuta sa dati de cap oricare problem.

Si mai mult decat atat, este posibil sa customizati rapid un magazin online Opencart cu ajutorul unei varietati de programe, add-on-uri si plugin-uri disponibile astazi. Aplicatia desktop Store Manager pentru Opencart iasa in evidenta. Aceasta solutie a fost creata cu scopul imbunatatirii si simplificarii managementului Opencart si este caracterizata prin depasirea capabilitatilor functionale.

 

Opencart este o solutie apta ce ofera o gama larga de beneficii pentru antreprenorii online. Este o platforma open-source, gratuit de folosit, ce vine cu uneltele necesare pentru construirea, lansarea si aranjarea unor magazine online proeminente.