Creare Magazin Online Magento
Drumul se opreste online

Creare Magazin Virtual Magento

Serviciul de creare magazin online magento titanul platformelor cand vine vorba de un magazin online. Procesul de creare magazin online magento este unul de durata medie – lunga, dat fiind faptul ca magento este o platforma pentru magazine online de nivel mare, de la cateva mii de produse la zeci de mii sau mai mult.

creare magazin online magento + custom

Cel mai bun exemplu de creare magazin online magento din Romania este EMAG, avand la baza tehnologia magento au ajuns cel mai mare retail online din tara, ceea ce demonstreaza puterea pe care o are aceasta platforma.

Creare magazin online magento poate beneficia de module de transport, plati online si multe altele. Acest lucru iti da posibilitatea de a creea un imperiu al vanzarilor online.

Alege calitatea unui magazin virtual magento

In concluzie, daca esti in cautarea unui serviciu de creare magazin virtual pentru noul tau magazin online cu peste cateva zeci de mii de produse, magento este alegerea pe care trebuie o sa o faci!

Etapele procesului de creare magazin online magento sunt urmatoarele:

 • Impreuna cu tine, achizitionam domeniul (numele website-ului .ro .com etc.), acesta trebuie sa fie unul care sa reprezinte nisa ta de activitate si sa sune bine pentru noul tau magazin online magento.
 • Pasul numarul 2 este acela de a achizitiona un pachet de gazduire pentru noul tau magazin virtual magento. De retinut este faptul ca noi oferim pachetul de gazduire Mini gratuit pentru 1 an de zile. Acesta poate sa nu satisfaca toate dorintele tale, de aceea avem mai multe pachete, pregatite pentru a face fata tuturor dorintelor tale. De retinut este faptul ca magento este un consumator de resurse si este necesar un pachet de gazduire puternic!  Vezi pachete gazduire ->
 • Pasul numarul 3 il reprezinta alegerea temei (design ready made) sau crearea uneia custom dupa indicatiile tale, pentru noul tau magazin virtual magento.
 • Odata ce am stabilit toate aceste lucruri urmeaza pasul 4. Acesta este pasul in care tu ne furnizezi informatile pe care le doresti pe magazinul online magento. De indata ce ajungem in posesia informatiilor noi ne putem pe treaba.
 • Odata ce am rezolvat partea de design de la noul tau magazin virtual magento vine partea de implementare module de transport, plati online, facturare sau ceea ce consideri tu cai ai nevoie pentru o desfasurare cat mai buna a vanzarilor.

Creare Magazin Online Magento

Dupa cum spuneam mai sus, procesul de realizare magazin online magento este unul cu o durata care poate varia in functie de nevoile pe care le ai, dar eficient cand vine vorba de a avea un magazin online profesional pentru un numar de produse foarte mare.

Pe langa procesul de realizare magazin online magento, despre care deja ati citit trebuie sa stiti si beneficile pe care le aveti cand lucrati cu noi. Pachetul nostru pentru serviciul de realizare magazin online magento are urmatoarele avantaje:

 • Instalare platforma Magento 1/2 pe server
 • Instalare tema ThemeForest / Realizare design dupa indicatii
 • Configurare formular de contact
 • Actualizare platforma la ultima versiune
 • Instalare module transport / plata cu cardul / gestiune , daca este cazul
 • Optimizare SEO si optimizarea de incarcare
 • Realizarea tuturor necesitatilor stabilite in prealabil
 • Garantia lucrului bine facut pentru *5 ani

Daca doresti serviciul de creare magazin online wordpress trebuie sa sti ca la oricare dintre pachetele noastre de gazduire SSD primesti GRATUIT un certificat SSL pentru securizarea noului tau magazin virtual.

Pachete-gazduire-web
agentie de web design
Nu doar o simpla agentie de web design!