Creare Magazin Online Prestashop
Drumul se opreste online

Creare Magazin Virtual Prestashop

Serviciul de creare magazin online prestashop este un proces rapid si eficient pentru oricine doreste sa-si deschida un magazin online complet functional si gata de vanzare . Creare magazin online prestashop este dedicat persoanelor care doresc un magazin online care poate creste odata cu numarul de clienti. Magazin online prestashop este un serviciu baza pe o platforma care consuma mai multe resurse si este dedicat persoanelor care doresc un magazin online de nivel mediu-mare cu mii de produse.

creare magazin online prestashop

Creare magazin online prestashop este un proces care poate dura de la cateva zile la o perioada intinsa pe mai multe saptamani in functie de complexitate. Ideal pentru pentru persoanele care doresc un magazin online de nivel mediu, se pliaza perfect pe orice fel de cerinta.

Creare magazin online prestashop poate beneficia de module de transport, plati online si multe altele.

Etapele procesului de creare magazin online prestashop sunt simple, rapide si eficiente. Acestea sunt, dupa cum urmeaza:

 • Impreuna cu tine, achizitionam domeniul (numele website-ului .ro .com etc.), acesta trebuie sa fie unul care sa reprezinte nisa ta de activitate si sa sune bine pentru noul tau magazin online prestashop.
 • Pasul numarul 2 este acela de a achizitiona un pachet de gazduire pentru noul tau magazin virtual prestashop. De retinut este faptul ca noi oferim pachetul de gazduire Mini gratuit pentru 1 an de zile. Acesta poate sa nu satisfaca toate dorintele tale, de aceea avem mai multe pachete, pregatite pentru a face fata tuturor dorintelor tale  Vezi pachete gazduire ->
 • Pasul numarul 3 il reprezinta alegerea temei (design ready made) pentru noul tau magazin virtual prestashop. Impreuna cu tine putem sa achizitionam una de pe platforma Themeforest.
 • Odata ce am stabilit toate aceste lucruri urmeaza pasul 4. Acesta este pasul in care tu ne furnizezi informatile pe care le doresti pe magazinul online prestashop. De indata ce ajungem in posesia informatiilor noi ne putem pe treaba.
 • Odata ce am rezolvat partea de design de la noul tau magazin virtual prestashop vine partea de implementare module de transport, plati online, facturare sau ceea ce consideri tu cai ai nevoie pentru o desfasurare cat mai buna a vanzarilor.

Creare Magazin Online Prestashop

Dupa cum spuneam mai sus, procesul de realizare magazin online prestashop este unul cu o durata care poate varia in functie de nevoile pe care le ai, dar eficient cand vine vorba de a avea un magazin online profesional pentru un numar de produse mai mare.

Pe langa procesul de realizare magazin online prestashop, despre care deja ati citit trebuie sa stiti si beneficile pe care le aveti cand lucrati cu noi. Pachetul nostru pentru serviciul de realizare magazin online prestashop are urmatoarele avantaje:

 • Instalare platforma Prestashop pe server
 • Instalare tema ThemeForest
 • Configurare tema dupa specificatiile tale
 • Configurare formular de contact
 • Actualizare platforma la ultima versiune
 • Instalare module transport / plata cu cardul / gestiune , daca este cazul
 • Optimizare SEO si optimizarea de incarcare
 • Garantia lucrului bine facut pentru *5 ani

Daca doresti serviciul de creare magazin online wordpress trebuie sa sti ca la oricare dintre pachetele noastre de gazduire SSD primesti GRATUIT un certificat SSL pentru securizarea noului tau magazin virtual.

Pachete-gazduire-web
agentie de web design
Nu doar o simpla agentie de web design!