Creare Magazin Online
Drumul se opreste online

Un magazin online este reprezentantul tau in vanzari, asa ca indiferent ca doresti doar sa ai un mic butic online sau doresti un magazin cu peste cateva zecii de mii de produse, in procesul de creare magazin online noi mereu o sa iti oferim un design cat mai atractiv si o functionalitate fara reprosuri.

Este foarte important ca viitorul tau magazin online sa fie eficient. De aceea este important ca utilizarea lui sa fie foarte usora. Usurinta cu care clientii o sa interactioneze cu magazinul online iti poate creste vanzarile. Prin procesul nostru de creare magazin online tinem cont de toti acesti factori si livram un magazin online la standarde superioare.

Platforme folosite pentru creare magazin online

Procesul de creare magazin virtual este unul care trebuie facut in jurul clientilor pe care ii aveti, dar si al structurii firmei, de aceea noi folosim platforme multiple pentru a realiza un magazin online potrivit perfect pentru tine.

Creare Magazin Online WordPress

Procesul de creare magazin online wordpress este unul rapid si eficent in cazul in care doresti un magazin online micut, usor de administrat si cu un design ready made (tema). Este recomandat magazinelor virtuale mici, spunem acest lucru pentru ca acest CMS, WordPress, se poate incarca greu daca doresti sa ii depasesti limitele pe care le are.

Cu un panou de administrare intuitiv si usor de folosit pentru oricine este exact ceea ce ai nevoie daca tocmai ai intrat in mediul online si doresti un magazin virtual.

Creare Magazin Online Prestashop

Procesul de creare magazin online prestashop este unul de durata medie si vine la pachet cu o tema ready made.  Serviciul de creare magazin virtual prestashop este potrivit persoanelor care au interactionat deja cu mediul online si doresc un magazin online cu cateva mii de produse.

Cand ne gandim la un magazin online prestashop ne gandim la un magazin online care scoate in evidenta produsele pe care le vindeti si are un proces de cumparare foarte simplu. Este o platforma care consuma resurse si are nevoie de un pachet de gazduire care sa ii permita sa isi arate potentialul maxim.

Creare Magazin Online Magento

Daca doresti un magazin online de durata, din care sa construiesti un imperiu in vanzarile online, creare magazin online magento este pentru tine. Este platforma care se comporta cel mai bine cu traficul si numarul de produse foarte mare. Creare magazin virtual magento este pentru tine, daca iti doresti un magazin online cu un design facut pentru tine si clientii tai, care vinde si totodata este usor de folosit de ambele parti!

Pachete-gazduire-web
creare magazin online wordpress
creare magazin online prestashop
creare magazin online magento + custom

Creare Magazin Virtual – Calitati Tehnice

Multilingv
Un singur magazin online, mai multe limbi, mai multe tari in care poate poate activa.
Statistici live
Grafice si statistici cu traficul si activitatea clientilor atat online cat si cei inactivi.
Customizabil
Posibilitatea de instalare a mai multor teme sau extensii.
Responsive
Un design responsive compatibil cu orice rezolutie si dispozitiv.
Geolocalizare
Posibilitatea setarii locatiei magazinului fizic si a urmaririi progresului comenzilor cu un modul AWB.
Intuitiv
Foarte usor de folosit si manageriat datorita panoului de administrare foarte intuitiv.
agentie de web design
Nu doar o simpla agentie de web design!

Ce putem face noi pentru tine

Dupa cum stiti deja, o imagine spune cat o mie de cuvinte, de aceea dorim sa va aratam proiectele realizate de echipa Pixelromanesc – Agentie Web Design Romania. Printre acestea se numara proiecte de creare website de prezentarecreare magazin online si optimizare seo.

Artmobel – Magazin Online Opencart – Premium
YanisDesign – Website WordPress
CityFashionWeek – Website de prezentare WordPress
MiningRomania – Magazin Online
ElectriceEco – Magazin Online
VeraConstruct – Website de prezentare
Zeidental – Website de prezentare
Ana Tutuianu – Website de prezentare
HaineStore – Magazin Online
InstalatiiMateriale – Magazin Online
MarketMedical – Magazin Online
InvestitiiTC- Website de prezentare
Smartdocs- Website de prezentare si Magazin Online
AnimaConsulting- Website de prezentare
JanynFoto- Website de prezentare
Nir – Magazin Online WordPress
SkyenMarket – Magazin Online Magento
RawDental – Magazin Online Opencart 3
ItJunior – Site de prezentare