Program de afiliere Pixelromanesc

De ce am ales sa cream un program de afiliere ?

Am ales acest lucru din dorinta de a rasplatii persoanele care ne recomanda si ne aduc noi parteneri! Sunteti foarte importanti pentru noi si dorim sa va aratam acest lucru!

Stim cu toti cat de reticenta e lumea cand vine vorba de a lucra cu persoane pe care nu le cunosc, dar noi suntem diferiti!
De ce spun asta? — Pentru simplul fapt ca noua ne place sa ne implicam mai mult in cunoasterea clientului, nu ne place sa fie o relatie strict profesionala. Spunem asta deoarece am ajuns la concluzia ca implicarea in relatia companie-client aduce mult mai multe beneficii si de o parte si de alta!

Pentru tine, cel care ne recomanzi si ne ajuti sa legam noi parteneriate, avem un mic cadou! Si anume, 10% din valoarea contractului semnat cu noul nostru drag partener, iti revine tie! Nu trebuie sa iti bati capul legat de chestiunile legale, noi ne vom ocupa de tot, tu doar o sa iti ie banii!
Acesta este un semn de apreciere pentru tine si efortul tau!

Prin trimiterea acestui email va dati acordul ca informatiile Dvs. sa fie stocate intr-un tabel, in vederea prelucrarii ulterioare, prelucare ce consta in tinerea evidentei de catre noi a persoanelor care sunt inscrise in acest program si realizarea platilor catre acestea!