Pixelromanesc - Agentie Web design Romania
  • Română
  • English

realizare website dinamic

Întelegem importanța de a avea un website atractiv, profesional și care captează atenția potențialilor clienți. Indiferent că ai un business la început de drum, ești freelancer sau ai deja o companie mare, noi avem experiența și expertiza necesară pentru a te ajuta cu realizarea unui website de prezentare care să reflecte identitatea brandului tău și să îți dezvolte afacerea.

Folosim WordPress ca platformă CMS, deoarece este foarte personalizabilă, sigură și ușor de utilizat. Înțelegem că multe companii nu au cunoștințele tehnice necesare, așa că ne asigurăm că realizăm un website de prezentare ușor de folosit și intuitiv. De asemenea, oferim asistență pentru a te ajuta să profiți la maximum de site-ul tău.

Ce este un website dinamic

Probabil te întrebi ce este un website dinamic. Ei bine, în cazul nostru este un website realizat cu ajutorul Elementor Pro și suita Crocoblock, dar a cărui informație (texte, poze, link-uri, dar și altele) se poate schimba din panoul de administrare. Prin acest lucru noi ne asigurămnu ai nevoie de ajutorul nimănui ca să îți poți gestiona singur conținutul website-ului tău.

În plus, cu ajutorul acestor unelte, în momentul când realizăm un website avem parte de o mai mare flexibilitate. Fie că îți dorești un sistem de programări online, un sistem prin care să îți poți adăuga singur membrii echipei, să schimbi numerele de telefon de pe website sau un sistem de noutăți/știri dar care să nu fie legat de blog, noi îți putem oferii acest lucru, 100% editabil din panoul de administrare WordPress.

Realizare website

Ce beneficii ai de la un astfel de website?

Înțelegem că fiecare companie are nevoi diferite când vine vorba de un website, așa că ne vom face timp să iti cunoaștem afacerea și să îți realizăm un website care să corespundă exact cerințelor tale. Vom colabora cu tine pentru a ne asigura că website-ul este adaptat afacerii tale și oferă o experiență excelentă pentru clienții tăi.

implementari website, realizare website de prezentare, realizare magazin online

Control total asupra conținutului

Cu un panou de control cuprinzător, care îți oferă posibilitatea schimbarii conținutului în câteva secunde, pachetul de realizare website dinamic este special creat pentru persoane atehnice în materie de utilizare a unui builder, cum este Elementor.

mentenanta website, website maintenance
Optimizare de încărcare la superlativ

Pentru că știm că viteza contează, site-ul tău o să fie optimizat la superlativ. De asemenea o să te îndrumăm către o alegere bună în ceea ce privește provider-ul de hosting

Siguranța unui certificat SSL și nu numai

Poate vrei un magazin online, poate vrei sa păstrezi datele clienților tăi, primite prin formularul de contact, în site – știm că siguranța acelor date este importantă! Pe langa SSL te vom ajuta cu WordFence, dar și cu reCaptcha ca să nu ai parte de spam.

Design cu accent pe brand

Aspectul contează, așa că depunem eforturi considerabile pentru a ingloba brandul și ideile tale, dar și a le noastre, în website-ul pe care îl vom face. De asemenea ne vom asigura că acesta este responsive si adaptabil pentru mobil și tabletă.

Suntem de părere că dedicarea este cheia, deci îți
vom fi la dispoziție pentru a oferi sprijin și îndrumări
pe întreg procesul de realizare a website-ului tău.

La agenția de web design PixelRomanesc, ne străduim să creăm site-uri captivante, moderne și concepute pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților noștri. Dacă ești în căutarea unei agenții profesionale de web design specializată în realizarea de website-uri de prezentare pe platforma WordPress, noi suntem alegerea cea buna. Echipa noastră este pregătită să te ajute cu realizarea unui website care să îți captiveze vizitatorii și să îți crească prezența online.

Așadar, dacă ești în căutarea unui mod fiabil și rentabil de realizare a unui website pentru afacerea ta, atunci scrie-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre. Suntem bucuroși să îți răspundem oricărei întrebări pe care o ai și să îți facem o ofertă competitivă.

De să alegi un website pe WordPress?

Avem o întelegere profundă a platformei WordPress și a instrumentelor necesare pentru a creea site-ul web perfect pentru afacerea ta

1

WordPress este o platformă open-source, ceea ce înseamnă că este gratuit de utilizat. Acest lucru o face deosebit de atractivă pentru afacerile care nu își permit un website custom sau servicii cu abonament.

2

WordPress este foarte ușor de utilizat și ușor de învățat. Are o comunitate mare care se ocupă în permanență să dezvolte plugin-uri pentru tot felul de nevoi, printre care, probabil, și ale tale.

3

Este o platformă sigură și actualizată în mod frecvent, ceea ce o face o alegere ideală pentru site-urile de prezentare și magazine online.

4

WordPress oferă o scalabilitate ridicată, permițându-ți să adaugi mai multe caracteristici și funcționalități pe măsură ce afacerea ta crește.

5

WordPress este ușor de integrat cu alte sisteme, cum ar fi procesatori de plăți, servicii de curierat și platforme de statistică (Google Analytics, Meta Pixel).

Suntem aici să te ajutam cu site-ul tău, hai să continuăm discuția pe email!