Pixelromanesc - Agentie Web design Romania
  • Română
  • English

realizare website de prezentare

Întelegem importanța de a avea un website atractiv, profesional și care captează atenția potențialilor clienți. Indiferent că ai un business la început de drum, ești freelancer sau ai deja o companie mare, noi avem experiența și expertiza necesară pentru a te ajuta cu realizarea unui website de prezentare care să reflecte identitatea brandului tău și să îți dezvolte afacerea.

Folosim WordPress ca platformă CMS, deoarece este foarte personalizabilă, sigură și ușor de utilizat. Înțelegem că multe companii nu au cunoștințele tehnice necesare, așa că ne asigurăm că realizăm un website de prezentare ușor de folosit și intuitiv. De asemenea, oferim asistență pentru a te ajuta să profiți la maximum de site-ul tău.

Ce beneficii ai cu noi?

Înțelegem că fiecare companie are nevoi diferite când vine vorba de un website de prezentare, așa că ne vom face timp să îți cunoaștem afacerea și să realizam un website de prezentare care să corespunda exact cerințelor și nevoilor tale. Vom colabora cu tine pentru a ne asigura că website-ul este adaptat afacerii tale și oferă o experiență excelentă pentru clienții tăi.

implementari website, realizare website de prezentare, realizare magazin online

Design de calitate

Un design eficient ar trebui să ofere senzația de navigare intuitivă și să ofere o experiență excelentă pentru utilizator atât din punct de vedere vizual cât și al conținutului.

mentenanta website, website maintenance
Pluginuri premium

Pe lângă Elementor Pro și suita Crocoblock, lucrăm doar cu pluginuri de calitate. Facem acest lucru pentru că ne dorim doar ceea ce este mai bun pentru clienții noștri.

suport tehnic
Suport tehnic

O să te ajutăm să iei cele mai bune decizii pe tot parcusul dezvoltării noului tău website de prezentare. Totodată o să îți răspundem la orice întrebare ai, pe tot parcusul colaborării, dar și după.

ecommerce development
Echipă de încredere

Ne-am bazat mereu pe ideea de calitate, nu de cantitate. De aceea suntem mereu la un click distanță, prompți și punctuali când vine vorba de colaborările noastre.

Suntem de părere că dedicarea este cheia, deci îți
vom fi la dispoziție pentru a oferi sprijin și îndrumări
pe întreg procesul de realizare a website-ului tău.

La agenția de web design PixelRomanesc, ne străduim să creăm site-uri captivante, moderne și concepute pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților noștri. Dacă ești în căutarea unei agenții profesionale de web design specializată în realizarea de website-uri de prezentare pe platforma WordPress, noi suntem alegerea cea buna. Echipa noastră este pregătită să te ajute cu realizarea unui website care să îți captiveze vizitatorii și să îți crească prezența online.

Așadar, dacă ești în căutarea unui mod fiabil și rentabil de realizare a unui website de prezentare pentru afacerea ta, atunci scrie-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre. Suntem bucuroși să îți răspundem oricărei întrebări pe care o ai și să îți facem o ofertă competitivă.

De ce un website de prezentare în WordPress?

Avem o intelegere profunda a platformei WordPress si a instrumentelor necesare pentru a crea site-ul web perfect pentru afacerea ta. Clientii nostri au inregistrat o crestere a imaginii in mediul online datorita serviciilor noastre.

1

WordPress este o platformă open-source, ceea ce înseamnă că este gratuit de utilizat. Acest lucru o face deosebit de atractivă pentru afacerile care nu își permit un website custom sau servicii cu abonament.

2

WordPress este foarte ușor de utilizat și ușor de învățat. Are o comunitate mare care se ocupă în permanență să dezvolte plugin-uri pentru tot felul de nevoi, printre care, probabil, și ale tale.

3

Este o platformă sigură și actualizată în mod frecvent, ceea ce o face o alegere ideală pentru site-urile de prezentare și magazine online.

4

WordPress oferă o scalabilitate ridicată, permițându-ți să adaugi mai multe caracteristici și funcționalități pe măsură ce afacerea ta crește.

5

WordPress este ușor de integrat cu alte sisteme, cum ar fi procesatori de plăți, servicii de curierat și platforme de statistică (Google Analytics, Meta Pixel).

Suntem aici să te ajutăm cu site-ul tău de prezentare, hai să continuăm discuția pe email!