Creare Site de Prezentare

Serviciul nostru de creare site de prezentare va ofera posibilitatea de a va prezenta afacerea in cel mai bun mod posibil.

In prezent lumea este in continua evolutie, de aceea noi consideram ca serviciul de realizare website de prezentare este unul obligatoriu. Va da posibilitatea de a interactiona cu persoanele din mediul online care va pot devenii clienti fideli.

Avantajele unui site de prezentare

– De ce sa alegi un serviciu de realizare site de prezentare? –
agentie de web design

Structura Unui Site de prezentare

Structura unui serviciu de creare site de prezentare pleaca in primul rand de la numarul de pagini pe care un website de prezentare il poate avea. Din experienta noastra cand un client alege seriviciul de realizare site de prezentare acesta doreste un website simplu cu o singura pagina, home page, unde sa isi afiseze toate informatiile sau daca informatia este mai multa, acesta alege un website de prezentare cu mai multe pagini (despre noi, servicii, galerie foto, contact).

De ce sa alegi un webiste de prezentare?

Avantajele sunt nenumarate, plecand de la crearea unei imagini cu impact in mediul online si terminand cu cresterea numarului de clienti.
Cu un site de prezentare bine realizat aveti posilitatea sa va mariti aria de clienti si sa va faceri produsele sau servicile cunoscute si altora.

Creare site de prezentare

Urmarind alegerile pe care le fac clientii nostrii cand aleg un serviciu de creare site de prezentare am tras o concluzie, acestia pleaca de la creare site ieftin. 

Acest lucru nu este un dezavantaj, dar trebuie sa tinem cont ca fiecare afacere este una unica, asemea afacerii tale. De aceea iti recomandam ca pe parcurs sa alegi sa-ti dezvolti imaginea cat mai mult. Acest lucru se poate face prin alegerea unui serviciu de realizare website custom.

Website cu design adaptabil

Website-urile pe care noi le cream sunt 100% adaptabile oricarei rezolutii si device de pe care sunt accesate.

agentie de web design
agentie de web design
agentie de web design
agentie de web design
Nu doar o simpla agentie de web design!

Portofoliu – Creare site de Prezenare

Am colaborat cu sute de clientii si am dus la capat, cu succes, toate website-uri realizate prin serviciul de creare site de prezentare, dar nu numai. Mai jos puteti se gasiti si proiecte din categoria creare website custom si creare magazin online. Stim ca de important este un portofoliu, de aceea mereu adaugam ultimele noastre proiecte.

Realizare site ieftin
 • Instalare platforma WordPress pe server
 • Instalare tema ThemeForest
 • Configurare tema dupa specificatiile clientului
 • Configurare formular de contact
 • Instalare Modul SEO on Page (Yoast)
 • Instalare Modul Cache (Clear Cache – multifunctions)
 • Actualizare platforma la ultima versiune
 • Instalare Certificat SSL
De la: 299€ / Pachet Gazduire Mini Gratuit 1 an

Pentru a te bucura rapid de noul tau website de prezentare ieftin o sa ne folosim de platforma wordpress si de teme gata facute, pe care noi le detinem. Din cele peste 300 de teme deja facute o sa alegem impreuna una potrivita pentru nisa de activitate si pentru noul tau site de prezentare ieftin.

WordPress este platforma perfecta pentru a incepe o calatorie in mediul online. Tinand cont ca standardele din ziua de astazi, cand vine vorba de un website de prezentare sau magazin online, sunt:

 • incarcarea rapida
 • aspectul placut si responsive
 • optimizarea seo
 • usurinta cu care se pot face modificarile dorite sau mentenanta

Timpul de lucru pentru a putea beneficia de creare site de prezentare este de doar 4 zile.

Intrebari Frecvente despre un website de prezentare

Un website de prezentare reprezinta imaginea companiei tale in mediul online. In ultimul timp tot mai multe companii adopta aceasta alternativa de a-si expune afacerea in mediul online pentru a atrage tot mai multi potentiali clienti. Mediul online acopera marea parte a domeniilor de activitate existente.

Cu ajutor echipei noastre un website de prezentare se poate realiza in maximum 7 zile.

Primele 5 zile sunt pentru creearea website-ului de prezentare, iar urmatoarele 2 sunt pentru revizuriea eventualelor mici modificari pe care Dvs. o sa le doriti. Daca este cazul.

Raspunsul este Da! Se pot adauga functiile de vanzare si cumparare ale unui magazin online , unui website de prezentare.

Chiar este recomandat sa alegeti sa realizati un astfel de website de prezentare pe care sa puteti sa vindeti si servicii/produse, daca numarul acestora nu este foarte mare.

Acest lucru se realizeaza folosind asa numitul plugin Woocommerce. De asemenea cu acest plugin se pot realiza magazine online de dimensiuni mai mari pe platforma WordPress, dar noi cei de la Pixelromanesc nu recomandam acest lucru.

Da. Website-ul dvs. de prezentare va aparea in cautarile google, insa doar dupa numele domeniului acestuia.

Totusi pentru a aparea cat mai sus dupa continutul pe care il promoveaza in cautarile google trebuie aduse optimizari atat website-ului in sine cat si continului din website.

In principiu un website de prezentare creat cu ajutorul platformei WordPress poate avea un numar de pagini infinit.

Insa noi recomandam un numar de 5-6 pagini, de aceea echipa noastra v-a realiza in principiu doar 5 pagini . Exemplu:

-Acasa

-Despre noi

-Servicii

-Blog

-Contact

La cerintele dumneavoastra se pot crea si alte pagini.

Toate website-urile de prezentare create cu ajutorul platformei WordPress au panou de administrare, acesta putand fii setat in limba dorita.