Pixelromanesc - Agentie Web design Romania
  • Română
  • English

Website pentru afacere!

Afacere noua? 

Fă-i cadou un website profesional!

Și ai parte doar de beneficii!

website pentru afacere

150€ /luna

Si tu decizi cand doresti sa renunti!

Beneficii pe care ti le aduce un website:

Vezi toate recenzile

80% dintre potentialii tai cumparatori nu te vor contacta niciodata daca nu ai un website. 68% dintre companiile cu un website adaptabil pentru telefon si-au crescut vanzarile datorita acestui lucru. 61% dintre vizitele pe website sunt prin intermediul unui Smartphone.

Optimizare la superlativ

Ai nevoie de un website care se incarca repede si din acest motiv optimizarea este una elaborata. De la poze in formate moderne, pana la hosting de calitate si optimizarea codului, ne-am propus sa oferim calitatea unei incarcari cat mai rapide!

website wordpress optimizat

Securitate inainte de toate

Nici securitatea nu este mai prejos, ai gratuit certificat SSL (pentru un website securizat), dar si parte de WordFence pentru protectie impotriva brute-force, reCaptch pentru anti spam dar si imunify 360 pe server. Pe scurt poti sta linistit noaptea, site-ul este in sigurata!

Website wordpress securizat

Design modern cu accent pe brand

Nu lasam nici designul mai prejos. O sa primesti un website cu un design unic, adaptat stilului si brandului tau, fara „teme” de pe net, fara designuri reutilizabile. Primesti ceea ce iti place pentru a te bucura de noul tau website!

Brand website wordpress

Raport calitate pret

Pretul conteaza! Mai ales la inceput de drum, cand ai nevoie sa economisesti si sa reinvestesti. De aceea serviciul nostru iti este dedicat tie,
cel care doresti sa evoluezi si cel pe care vrem sa-l ajutam!

Oferta Pixelata

150€ /luna (1800€/an)

Lista completa de beneficii

Platforma WordPress

Design

Unelte folosite

Stim ca poate iti pare totul mult prea tehnic, dar este important sa stii ca toate cele de mai sus sunt lucruri importante pentru website-ul afacerii tale. Impreuna, toate aceste optiuni ofera clientilor tai o experienta mult mai placuta cand acceseaza website-ul tau!

Mentenanță tehnica

Implementări utile

Extra

Dacă te-am convins, scrie-ne și
hai să discutăm

Ne găsești și pe