Pixelromanesc - Agentie Web design Romania
  • Română
  • English

Politica de confidentialitate

Data ultimei actualizări: septembrie 2023

La Pixelromanesc, înțelegem importanța protejării informațiilor sensibile. Această Politică de Confidențialitate descrie angajamentul nostru de a proteja datele dvs. și de a asigura confidențialitatea acestora atunci când interacționați cu serviciile noastre.

1. Confidențialitatea dvs. contează
Valorăm încrederea și intimitatea dvs. Indiferent dacă sunteți client, partener sau vizitator al site-ului nostru web, suntem dedicați protejării informațiilor dvs. confidențiale.

2. Informațiile pe care le colectăm
Putem colecta și stoca informații personale sau de afaceri, inclusiv, dar fără a se limita la, nume, adrese de email, detalii de contact și date legate de proiecte. Aceste informații sunt colectate exclusiv în scopul furnizării serviciilor noastre și îmbunătățirii experienței dvs.

3. Cum folosim informațiile dvs.
Furnizarea serviciilor: Folosim informațiile dvs. pentru a vă furniza serviciile de dezvoltare de software și consultanță pe care le solicitați.

Comunicare: Vă putem contacta pentru actualizări ale proiectului, asistență sau pentru a vă împărtăși informații valoroase legate de serviciile noastre.

Îmbunătățire: Feedback-ul dvs. ne ajută să îmbunătățim oferta noastră și să livrăm un serviciu mai bun.

4. Securitatea informațiilor
Folosim măsuri de securitate standard din industrie pentru a proteja datele dvs. împotriva accesului neautorizat, divulgării, modificării sau distrugerii. Aceste măsuri includ criptarea, controalele de acces și evaluări regulate ale securității.

5. Divulgarea către terți
Nu vindem, nu comercializăm și nu transferăm informațiile dvs. personale sau de afaceri către terți. Pot exista excepții atunci când este cerut de lege sau pentru a ne proteja drepturile, siguranța sau drepturile, siguranța sau proprietatea altora.

6. Păstrarea informațiilor
Păstrăm informațiile dvs. doar pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor stabilite în această politică și pentru a respecta obligațiile legale.

7. Alegerile dvs.
Aveți dreptul să revizuiți, să actualizați sau să ștergeți informațiile dvs. personale. Vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pixelromanesc.ro pentru a exercita aceste drepturi sau dacă aveți orice preocupări legate de confidențialitate.

8. Modificări ale acestei politici
Putem actualiza această Politică de Confidențialitate din când în când pentru a reflecta schimbările în practicile noastre sau din motive operaționale, legale sau reglementare. Vă vom anunța cu privire la orice modificări semnificative prin email sau printr-o notificare prominentă pe site-ul nostru web.

9. Contactați-ne
Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la contact@pixelromanesc.ro sau +40 760 307 727.

Prin utilizarea serviciilor noastre sau vizitarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii specificați în această Politică de Confidențialitate.

Vă rugăm să nu uitați să înlocuiți cu informațiile specifice ale companiei dvs. acele locuri unde sunt folosite spații rezervate, inclusiv data de intrare în vigoare, detaliile de contact și orice politici sau proceduri suplimentare care pot fi relevante pentru practicile dvs. de gestionare a datelor.