Pixelromanesc - Agentie Web design Romania
  • Română
  • English

Agenție de web design
cu rezultate mari

Suntem o agenție de web design cu expertiză pe platforma WordPress. Avem în spate peste 7 ani de experiență și sute de proiecte la care am lucrat.

De la cele mai simple website-uri de prezentare până la cele mai complexe magazine online, nouă ne-a plăcut să ne implicăm și să ne dedicăm fiecărui proiect, pentru a oferii cele mai bune rezultate clienților și colaboratorilor noștrii.

Îți ia doar 2 minute să citești tot.

Avem parteneriate și colaborări cu agenții din Elveția, Spania, Canada, UK și România.

În toți anii de activitate am colaborat cu clienți și agenții din România, dar și din Elveția, UK, Canada, Spania și SUA. De fiecare dată ne-am implicat la maxim și am oferit calitatea pe care clientul și-o dorea.

Încă puțin și ai terminat.

În ultimii 2 ani am lucrat exclusiv cu platforma WordPress, unde am dezvoltat zeci de website-uri de prezentare și magazine online cu ajutorul Elementor Pro și suita Crocoblock. Totodată facem parte și din comunitatea Elementor Experts și din grupuri de profil.

În prezent colaborăm cu 2 agenții din Elveția, pentru care realizăm website-uri sau magazine online de la zero, dar preluăm și proiecte în derulare pe care le aducem la finalitate. Colaborăm și cu o agenție din România, pentru care realizăm website-uri de la zero. Toate acestea exclusiv pe platforma WordPress.

Deci când vine vorba de expertiză și experiența, suntem agenția pe care te poți baza în orice moment.

Ce câștigi cu noi?

Timp și bani

Fiind vorba de WordPress și nu de un website custom costurile sunt reduse, dar calitatea este aceeași.

ecommerce development
Echipa de Incredere

Echipă de încredere care-ți garantează un proiect de success și clădirea unei relații bazată pe încredere și respect.

agentie de web design
Website calitativ

Website calitativ, cu design atrăgător și orientat spre nevoile pe care le ai, dar care ține cont și de imaginea brandului tău.

suport tehnic
Suport tehnic si consultanta

Suport tehnic și consultanță pe tot parcursul dezvoltării proiectului.

Misiune noastră este să ajungem cea mai bună agenție de web design din Romania și să fim un punct de referință de “așa da!” din această industrie.

Credem că prin muncă asiduă, dăruire și atitudine potrivită, putem deveni cea mai importantă agenție de web design din Romania. Suntem încântați să vedem unde ne duce viziunea și așteptăm cu nerăbdare ce ne rezervă viitorul.

De asemenea, acordăm prioritate satisfacției clienților și ne angajăm să oferim cea mai bună experiență de servicii pentru clienți. Ne străduim să fim proactivi și să construim relații pe termen lung cu partenerii noștri.

Când vine vorba de valori, punem mereu accent pe calitate, comunicare eficiență și implementarea viziunii colaboratorului nostru.

Îți mulțumim că ne-ai oferit 2 minute din viața ta și ai citit despre noi, despre ceea ce ne dorim să Îți oferim, despre misiunea și valorile noastre.

Părerea celor cu care am colaborat.

JadeBoutique

5/5
Echipa Pixel Romanesc au sarit in ajutor ori de cate ori am avut nevoie, la orice ora, au rezolvat orice problema si intr-un timp foarte scurt.

Market Medical

5/5
Am reusit crearea a cinci siteuri in Prestashop Multistore cu ajutorul baietilor de la Pixel Romanesc. Seriosi si priceputi, recomand cu incredere. Incercasem anterior cu alte 4 firme care nu mi-au dus proiectul pana la capat! Multumesc. Lucian Grecu

Fugaru Cornel

5/5
Super tari baietii de la pixelromanesc.ro.Am dezvoltat 4 proiecte de succes cu ei. Recomand cu incredere.

Qanadilo Hani

5/5
I chose PixelRomanian to move a platform! I’m convinced of how good they are and I’ve made a whole new site! 24/24 hrs are available, so it’s an advantage! Any idea I had, the guys were able to develop/solve. I recommend it with confidence. Greetings!

Ukulele Lovers

5/5
I was really happy with the service provided by this agency. I asked them to do a landing page for my website and their work was outstanding. They went above and beyond to give me a landing page that would satisfy me 100%. Their prices are great for the service they provide. In my case, they also did some extra work such as figuring out mailchimp/fixing some errors on my website at no extra cost. I will work with them again in the future. 5★★★★★ Quality!

Maximilien Moriceau

5/5
Great service, I highly recommend! Mihai has helped us implement our company’s website in only 3 weeks. He is very responsive, flexible and partnered with us to deliver the desired outcome.

Servicii

Website de prezentare realizat pe platforma WordPress cu design personalizat, responsive și complet optimizat. Proiectul se realizează cu ajutorul Elementor Pro.

Magazin online realizat pe platforma WordPress cu ajutorul Woocommerce. Magazinul este livrat; pregătit complet pentru vânzare. 

Pachetul de realizare website dinamic este dedicat celor care doresc să aibă control total asupra conținutului, direct din panoul de administrare.