Pixelromanesc - Agentie Web design Romania
  • Română
  • English
  • Română
  • English

Agentie de web design
cu rezultate mari

Suntem o agentie de web design cu expertiza pe platforma WordPress. Avem in spate peste 6 ani de experienta si sute de proiecte la care am lucrat.

De la cele mai simple website-uri de prezentare pana la cele mai complexe magazine online, noua ne-a placut sa ne implicam si sa ne dedicam fiecarui proiect, pentru a oferii cele mai bune rezultate clientilor si colaboratorilor nostrii.

Iti ia doar 2 minute sa citesti tot.

Avem parteneriate si colaborari cu agentii din Elvetia, Spania, Canada, UK si Romania.

In totii anii de activitate am colaborat cu clientii si agentii din Romania, dar si din Elvetia, UK, Canada, Spania si SUA. De fiecare data ne-am implicat la maxim si am oferit calitatea pe care clientul si-o dorea.

Inca putin si ai terminat.

In ultimii 2 ani am lucrat exclusive cu platforma WordPress, unde am dezvoltat zeci de website-uri de prezentare si magazine online cu ajutorul Elementor Pro si suita Crocoblock. Totodata facem parte si din comunitatea Elementor Experts si din grupuri de profil.

In prezent colaboram cu 2 agentii din Elvetia, pentru care realizam website-uri sau magazine online de la 0, dar preluam si proiecte in derulare pe care le aducem la finalitate, dar si cu o agentie din Romania, pentru care realizam website-uri de la 0. Toate acestea exclusiv pe WordPress.

Deci cand vine vorba de expertiza si experienta, suntem agentia pe care te poti baza in orice moment.

Ce castigi cu noi?

Timp si bani

Fiind vorba de WordPress si nu de un website custom costurile sunt mai reduse, dar calitatea este aceeasi.

ecommerce development
Echipa de Incredere

Echipa de incredere care-ti garanteaza un proiect de success si cladirea unei relatii bazata pe incredere si respect.

agentie de web design
Website calitativ

Website calitativ, cu design atragator si orientat spre nevoile pe care le ai, dar care tine cont si de imaginea brandului tau.

suport tehnic
Suport tehnic si consultanta

Suport tehnic si consultanta pe tot parcursul dezvoltarii proiectului.

Misiune noastra este sa ajungem cea mai buna agentie de dezvoltat website-uri din Romania si sa fim un punct de referinta de “asa da!” din aceasta industrie.

Credem ca prin munca asidua, daruire si atitudine potrivita, putem deveni cea mai importanta agentie de web design din Romania. Suntem incantati sa vedem unde ne duce viziunea si asteptam cu nerabdare ce ne rezerva viitorul.

De asemenea, acordam prioritate satisfactiei clientilor si ne angajam sa oferim cea mai buna experienta de servicii pentru clienti. Ne straduim sa fim proactivi si sa construim relatii pe termen lung cu partenerii nostri.

Cand vine vorba de valori, punem mereu accent pe calitate, comunicare eficienta si implementarea viziunii colaboratorului nostru.

Iti multumim ca ne-ai oferit 2 minute din viata ta si ai citit despre noi, despre ceea ce ne dorim sa iti oferim, despre misiunea si valorile noastre.

Parerea celor cu care am colaborat.

JadeBoutique

5/5
Echipa Pixel Romanesc au sarit in ajutor ori de cate ori am avut nevoie, la orice ora, au rezolvat orice problema si intr-un timp foarte scurt.

Market Medical

5/5
Am reusit crearea a cinci siteuri in Prestashop Multistore cu ajutorul baietilor de la Pixel Romanesc. Seriosi si priceputi, recomand cu incredere. Incercasem anterior cu alte 4 firme care nu mi-au dus proiectul pana la capat! Multumesc. Lucian Grecu

Fugaru Cornel

5/5
Super tari baietii de la pixelromanesc.ro.Am dezvoltat 4 proiecte de succes cu ei. Recomand cu incredere.

Qanadilo Hani

5/5
I chose PixelRomanian to move a platform! I’m convinced of how good they are and I’ve made a whole new site! 24/24 hrs are available, so it’s an advantage! Any idea I had, the guys were able to develop/solve. I recommend it with confidence. Greetings!

Ukulele Lovers

5/5
I was really happy with the service provided by this agency. I asked them to do a landing page for my website and their work was outstanding. They went above and beyond to give me a landing page that would satisfy me 100%. Their prices are great for the service they provide. In my case, they also did some extra work such as figuring out mailchimp/fixing some errors on my website at no extra cost. I will work with them again in the future. 5★★★★★ Quality!

Maximilien Moriceau

5/5
Great service, I highly recommend! Mihai has helped us implement our company’s website in only 3 weeks. He is very responsive, flexible and partnered with us to deliver the desired outcome.

Servicii

Website de prezentare realizat pe platforma WordPress cu design personalizat. Proiectul se realizeaza cu ajutorul builder-ului Elementor Pro. Designul este unic, responsive si website-ul o sa fie complet optimizat.

Magazin online realizat pe platforma WordPress cu ajutorul Woocommerce. Magazinul este livrat intr-o forma pregatita de vanzare. 

Website dinamic

Website dynamic este tipul de website dedicat celor in cautare de website cu functionalitati speciale: rezervari, site de listari, site de sitiri, inchirieri auto etc.