Pixelromanesc - Agentie Web design Romania
  • Română
  • English

Pixelromanesc

servicii de web design

Website de prezentare realizat pe platforma WordPress cu design personalizat, responsive și complet optimizat. Proiectul se realizează cu ajutorul Elementor Pro.

Magazin online realizat pe platforma WordPress cu ajutorul Woocommerce. Magazinul este livrat; pregătit complet pentru vânzare. 

Pachetul de realizare website dinamic este dedicat celor care doresc să aibă control total asupra conținutului, direct din panoul de administrare.

servicii de web design

realizare website de prezentare

Întelegem importanța de a avea un website atractiv, profesional și care captează atenția potențialilor clienți. Indiferent că ai un business la început de drum, ești un freelancer sau ai deja o companie mare, noi avem experiența și expertiza necesară pentru a te ajuta cu realizarea unui website de prezentare care să reflecte identitatea brandului tău și să îți dezvolte afacerea.

servicii de web design

realizare magazin online

Dacă ești în căutarea unui mod fiabil și rentabil de a construi un magazin online pentru afacerea ta, atunci ești în locul potrivit. Suntem specializați în crearea de magazine online pe platforma WordPress, oferindu-ți o soluție de comerț electronic puternică și sigură.

servicii de web design

realizare website dinamic

Dacă dorești să ai control total asupra conținutului website-ului tău și să îl poți modifica în doar câteva minute, acest serviciu este pentru tine. Marele avantaj este că nu ai nevoie de cunoștințe tehnice pentru a modifica o poza, un text sau a schimba un număr de telefon.

servicii mentenanta website

mentenanță website

Ca tu să ai mai mult timp pentru afacerea ta și dezvoltarea acesteia este foarte important să delegi anumite activitați. Una dintre activități este întreținerea website-ului tău.

Trebuie să ți cont că este important să continui să investești în website-ul tău pentru ca acesta să fie mereu funcțional, optimizat și securizat. Nu lăsa concurența să te depășească! Pentru a face față competiției ai nevoie de un pachet de mentenanță, pentru ca acesta să fie mereu pregătit să performeze!

Ce caștigi cu noi?

Timp și bani

Fiind vorba de WordPress și nu de un website custom costurile sunt reduse, dar calitatea este aceeași.

ecommerce development
Echipă de încredere

Echipă de încredere care-ți garantează un proiect de success și clădirea unei relații bazată pe încredere și respect.

agentie de web design
Website calitativ

Website calitativ, cu design atragător și orientat spre nevoile pe care le ai, dar care ține cont și de imaginea brandului tău.

suport tehnic
Suport tehnic și consultanță

Suport tehnic și consultanță pe tot parcursul dezvoltării proiectului.

ei au avut încredere în noi

Dacă ești interesat/ă să vezi toată lista de proiecte dă-ne un email.

Misiune noastră este să ajungem cea mai bună agenție de web design din Romania și să fim un punct de referință de “așa da!” din această industrie.

Credem că prin muncă asiduă, dăruire și atitudine potrivită, putem deveni cea mai importantă agenție de web design din Romania. Suntem încântați să vedem unde ne duce viziunea și așteptăm cu nerăbdare ce ne rezervă viitorul.

De asemenea, acordăm prioritate satisfacției clienților și ne angajăm să oferim cea mai bună experiență de servicii pentru clienți. Ne străduim să fim proactivi și să construim relații pe termen lung cu partenerii noștri.

Când vine vorba de valori, punem mereu accent pe calitate, comunicare eficiență și implementarea viziunii colaboratorului nostru.

Părerea celor cu care am colaborat.

JadeBoutique

5/5
Echipa Pixel Romanesc au sarit in ajutor ori de cate ori am avut nevoie, la orice ora, au rezolvat orice problema si intr-un timp foarte scurt.

Market Medical

5/5
Am reusit crearea a cinci siteuri in Prestashop Multistore cu ajutorul baietilor de la Pixel Romanesc. Seriosi si priceputi, recomand cu incredere. Incercasem anterior cu alte 4 firme care nu mi-au dus proiectul pana la capat! Multumesc. Lucian Grecu

Fugaru Cornel

5/5
Super tari baietii de la pixelromanesc.ro.Am dezvoltat 4 proiecte de succes cu ei. Recomand cu incredere.

Qanadilo Hani

5/5
I chose PixelRomanian to move a platform! I’m convinced of how good they are and I’ve made a whole new site! 24/24 hrs are available, so it’s an advantage! Any idea I had, the guys were able to develop/solve. I recommend it with confidence. Greetings!

Ukulele Lovers

5/5
I was really happy with the service provided by this agency. I asked them to do a landing page for my website and their work was outstanding. They went above and beyond to give me a landing page that would satisfy me 100%. Their prices are great for the service they provide. In my case, they also did some extra work such as figuring out mailchimp/fixing some errors on my website at no extra cost. I will work with them again in the future. 5★★★★★ Quality!

Maximilien Moriceau

5/5
Great service, I highly recommend! Mihai has helped us implement our company’s website in only 3 weeks. He is very responsive, flexible and partnered with us to deliver the desired outcome.

întrebări frecvente

Comunicarea prin email este gratuită și se poate face și în afara unui contract.

Timpul de reacție la emailuri este diferit în funcție de timpul pe care îl are echipa la dispoziție, pachetul de mentenanță sau contractul stabilit între agenție și client.

Dacă dorești să scapi de grijile unui website fără update-uri sau potențialele probleme care pot apărea, crearea sau modificarea unei pagini, stocarea de informații si back-up, un pachet de mentenanță potrivit pentru tine te poate ajuta cu acest lucru.

Verifica pachetele noastre si vezi daca ceva ti se potriveste. La cerere putem compune si un pachet de mentenanta personalizat pe nevoile pe care le aveti. 

Contractul se va incheia pe 3 luni cu posibilitatea de prelungire la 12 luni. Am ales acest sistem pentru ca, din experienta stim, ca pot aparea situatii neprevazute care duc la neindeplinirea sarcinilor contractuale.

Am ales sa lucram preponderent cu platforma WordPress deoarece in acest moment poate oferii tot ceea ce e necesar pentru un website tip brosura, dinamic sau un magazin online de dimensiuni medii spre mari.

Vrei să aflii mai multe? Ne poți contacta sau verifica pagina de întrebări frecvente.