Pixelromanesc - Agentie Web design Romania
  • Română
  • English
  • Română
  • English

Pixelromanesc

ofera servicii de web design

Website de prezentare realizat pe platforma WordPress cu design personalizat. Proiectul se realizeaza cu ajutorul builder-ului Elementor Pro. Designul este unic, responsive si website-ul o sa fie complet optimizat.

Magazin online realizat pe platforma WordPress cu ajutorul Woocommerce. Magazinul este livrat intr-o forma pregatita de vanzare. 

Website dinamic

Website dynamic este tipul de website dedicat celor in cautare de website cu functionalitati speciale: rezervari, site de listari, site de sitiri, inchirieri auto etc.

servicii de web design

realizare website de prezentare

Intelegem importanta de a avea un website atractiv, profesional si care capteaza atentia potentialilor clienti. Indiferent ca ai un business la inceput de drum, esti un freelancer sau ai deja o companie mare, noi avem experienta si expertiza necesara pentru a te ajuta cu realizarea unui website de prezentare care sa reflecte identitatea brandului tau si sa iti dezvolte afacerea.

servicii de web design

realizare magazin online

Daca esti în cautarea unui mod fiabil si rentabil de a construi un magazin online pentru afacerea ta, atunci esti in locul potrivit. Suntem specializati in crearea de magazine online pe platforma WordPress, oferindu-ti o solutie de comert electronic puternica si sigura.

servicii mentenanta website

mentenanta website

Ca tu sa ai mai mult timp pentru afacerea ta si dezvoltarea acesteia este foarte important sa delegi anumite activitati altor persoane. Una dintre activitati este intretinerea website-ului tau.

Trebuie sa ti cont ca este important sa continui sa investesti in website-ul tau pentru ca acesta sa fie mereu functional, optimizat si securizat. Nu lasa concurenta sa te depaseasca! Pentru a face fata competitiei ai nevoie de un pachet de mentenanta website, pentru ca acesta sa fie mereu pregatit sa performeze!

Ce castigi cu noi?

Timp si bani

Fiind vorba de WordPress si nu de un website custom costurile sunt mai reduse, dar calitatea este aceeasi.

ecommerce development
Echipa de Incredere

Echipa de incredere care-ti garanteaza un proiect de success si cladirea unei relatii bazata pe incredere si respect.

agentie de web design
Website calitativ

Website calitativ, cu design atragator si orientat spre nevoile pe care le ai, dar care tine cont si de imaginea brandului tau.

suport tehnic
Suport tehnic si consultanta

Suport tehnic si consultanta pe tot parcursul dezvoltarii proiectului.

ei au avut incredere in noi

Daca esti interesat sa vezi toata lista de proiecte da-ne un email.

Misiune noastra este sa ajungem cea mai buna agentie de dezvoltat website-uri din Romania si sa fim un punct de referinta de “asa da!” din aceasta industrie.

Credem ca prin munca asidua, daruire si atitudine potrivita, putem deveni cea mai importanta agentie de web design din Romania. Suntem incantati sa vedem unde ne duce viziunea si asteptam cu nerabdare ce ne rezerva viitorul.

De asemenea, acordam prioritate satisfactiei clientilor si ne angajam sa oferim cea mai buna experienta de servicii pentru clienti. Ne straduim sa fim proactivi si sa construim relatii pe termen lung cu partenerii nostri.

Cand vine vorba de valori, punem mereu accent pe calitate, comunicare eficienta si implementarea viziunii colaboratorului nostru.

Parerea celor cu care am colaborat.

JadeBoutique

5/5
Echipa Pixel Romanesc au sarit in ajutor ori de cate ori am avut nevoie, la orice ora, au rezolvat orice problema si intr-un timp foarte scurt.

Market Medical

5/5
Am reusit crearea a cinci siteuri in Prestashop Multistore cu ajutorul baietilor de la Pixel Romanesc. Seriosi si priceputi, recomand cu incredere. Incercasem anterior cu alte 4 firme care nu mi-au dus proiectul pana la capat! Multumesc. Lucian Grecu

Fugaru Cornel

5/5
Super tari baietii de la pixelromanesc.ro.Am dezvoltat 4 proiecte de succes cu ei. Recomand cu incredere.

Qanadilo Hani

5/5
I chose PixelRomanian to move a platform! I’m convinced of how good they are and I’ve made a whole new site! 24/24 hrs are available, so it’s an advantage! Any idea I had, the guys were able to develop/solve. I recommend it with confidence. Greetings!

Ukulele Lovers

5/5
I was really happy with the service provided by this agency. I asked them to do a landing page for my website and their work was outstanding. They went above and beyond to give me a landing page that would satisfy me 100%. Their prices are great for the service they provide. In my case, they also did some extra work such as figuring out mailchimp/fixing some errors on my website at no extra cost. I will work with them again in the future. 5★★★★★ Quality!

Maximilien Moriceau

5/5
Great service, I highly recommend! Mihai has helped us implement our company’s website in only 3 weeks. He is very responsive, flexible and partnered with us to deliver the desired outcome.

intrebari frecvente

Comunicarea prin email este gratuita si se poate face si in afara unui contract.

Timpul de reactie la emailuri este diferit in functie de timpul pe care il are echipa la dispozitie, pachetul de mentenanta sau contractul stabilit intre agentie si client.

Daca doresti sa scapi de grijile unui website fara update-uri sau potentiale probleme care pot aparea, crearea sau modificarea unei pagini, stocarea de informatii si back-up, un pachet de mentenanta potrivit pentru tine te poate ajuta.

Verifica pachetele noastre si vezi daca ceva ti se potriveste. La cerere putem compune si un pachet de mentenanta personalizat pe nevoile pe care le aveti. 

Contractul se va incheia pe 3 luni cu posibilitatea de prelungire la 12 luni. Am ales acest sistem pentru ca, din experienta stim, ca pot aparea situatii neprevazute care duc la neindeplinirea sarcinilor contractuale.

Am ales sa lucram preponderent cu platforma WordPress deoarece in acest moment poate oferii tot ceea ce e necesar pentru un website tip brosura, dinamic sau un magazin online de dimensiuni medii spre mari.

Vrei sa aflii mai multe? Ne poti contacta sau verifica pagina de intrebari frecvente.