Pixelromanesc - Agentie Web design Romania
  • Română
  • English

realizare magazin online

Dacă ești în căutarea unui mod fiabil și rentabil de a construi un magazin online pentru afacerea ta, atunci ești în locul potrivit. Suntem specializați în crearea de magazine online pe platforma WordPress, oferindu-ți o soluție de comerț electronic puternică și sigură.

Echipa noastra de web designeri cu experiență va lucra îndeaproape cu tine pentru a creea un magazin online care să corespundă cerințelor pe care le ai și să se potrivească cu identitatea brandului tău. Ne vom folosi expertiza pentru a creea un magazin online care arată grozav și care este ușor de folosit pentru tine, dar și pentru clienții tăi, asigurându-ne că au o experiență de navigare și utilizare placută și ușoară.

Ce castigi cu noi?

Înțelegem că fiecare companie are nevoi diferite când vine vorba de magazine online, așa că ne vom face timp să îți cunoaștem afacerea și să realizăm un magazin online care să corespundă exact cerințelor tale. Vom colabora cu tine pentru a ne asigura că magazinul online este adaptat afacerii tale și oferă o experiența excelentă pentru clienți.

implementari website, realizare website de prezentare, realizare magazin online

Design de calitate

Un design eficient ar trebui să ofere senzația de navigare intuitivă și să ofere o experiență excelentă pentru utilizator atât din punct de vedere vizual cât și al conținutului.

mentenanta website, website maintenance
Plugin-uri premium

Pe lângă Elementor Pro și suita Crocoblock, lucrăm doar cu pluginuri de calitate. Facem acest lucru pentru că ne dorim doar ceea ce este mai bun pentru clienții noștri.

suport tehnic
Suport tehnic

O să te ajutăm să iei cele mai bune decizii pe tot parcusul dezvoltării noului tău website de prezentare. Totodată o să îți răspundem la orice întrebare ai, pe tot parcusul colaborării, dar și după.

ecommerce development
Echipa de incredere

Ne-am bazat mereu pe ideea de calitate, nu de cantitate. De aceea suntem mereu la un click distanță, prompți și punctuali când vine vorba de colaborările noastre.

Suntem de părere că dedicarea este cheia, deci îți
vom fi la dispoziție pentru a oferi sprijin și îndrumări
pe întreg procesul de realizare a website-ului tău.

Oferim, de asemenea, instruire și asistență cuprinzătoare pentru a ne asigura că ai cunoștințele și abilitațile necesare pentru a-ți gestiona magazinul online în condiții optime. Cu serviciile noastre de realizare magazin online, poți avea încredere că website-ul tău este în cele mai bune maini. Lasă-ne să te ajutăm cu realizarea unui magazin online care să îți scoată în evidență afacerea!

Așadar, dacă ești în căutarea unui mod fiabil și rentabil de realizare a unui magazin online pentru afacerea ta, atunci scrie-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre. Suntem bucuroși să îți răspundem oricarei întrebări pe care o ai și să îți facem o ofertă competitivă.

De ce un magazin online pe WordPress?

Avem o întelegere profundă a platformei WordPress și a instrumentelor necesare pentru a creea magazinul online perfect pentru afacerea ta. Clienții nostri au înregistrat un mare succes cu soluțiile de comerț electronic pe care le-am implementat – vânzările lor crescând semnificativ.

1

WordPress este o platformă open-source, ceea ce înseamnă că este gratuit de utilizat. Acest lucru o face deosebit de atractivă pentru afacerile care nu își permit un website custom sau servicii cu abonament.

2

WordPress este foarte ușor de utilizat și ușor de învățat. Are o comunitate mare care se ocupă în permanență să dezvolte plugin-uri pentru tot felul de nevoi, printre care, probabil, și ale tale.

3

Este o platformă sigură și actualizată în mod frecvent, ceea ce o face o alegere ideală pentru site-urile de prezentare și magazine online.

4

WordPress oferă o scalabilitate ridicată, permițându-ți să adaugi mai multe caracteristici și funcționalități pe măsură ce afacerea ta crește.

5

WordPress este ușor de integrat cu alte sisteme, cum ar fi procesatori de plăți, servicii de curierat și platforme de statistică (Google Analytics, Meta Pixel).

Suntem aici să te ajutăm cu site-ul tău de prezentare, hai să continuăm discuția pe email!