Pixelromanesc - Agentie Web design Romania
  • Română
  • English
  • Română
  • English

intrebari frecvente

Comunicarea telefonica se accepta doar inaintea stabilirii unui contract si doar in cadrul unui pachet de mentenanta cuprins intre bronze si gold.

In afara acestor optiuni comunicarea telefonica se plateste contra unei sume de 50€/ora (orice apel mai lung de 10 minute se va taxa cu 1 ora).

Alte metode de comunicare pe care le puteti aborda sunt: email, chat, whatsapp.

Comunicarea prin email este gratuita si se poate face si in afara unui contract.

Timpul de reactie la emailuri este diferit in functie de timpul pe care il are echipa la dispozitie, pachetul de mentenanta sau contractul stabilit intre agentie si client.

Daca doresti sa scapi de grijile unui website fara update-uri sau potentiale probleme care pot aparea, crearea sau modificarea unei pagini, stocarea de informatii si back-up, un pachet de mentenanta potrivit pentru tine te poate ajuta.

Verifica pachetele noastre si vezi daca ceva ti se potriveste. La cerere putem compune si un pachet de mentenanta personalizat pe nevoile pe care le aveti. 

Contractul se va incheia pe 3 luni cu posibilitatea de prelungire la 12 luni. Am ales acest sistem pentru ca, din experienta stim, ca pot aparea situatii neprevazute care duc la neindeplinirea sarcinilor contractuale.

Am ales sa lucram preponderent cu platforma WordPress deoarece in acest moment poate oferii tot ceea ce e necesar pentru un website tip brosura, dinamic sau un magazin online de dimensiuni medii spre mari.

Plata oricarei facturi pe care echipa noastra o emite catre un client, se va face in decurs de maximum 5 zile de la emiterea acesteia. Aceasta se va realiza prin transfer bancar in baza informatiilor care sunt afisate pe aceasta.

O sa facem toate testele necesare impreuna cu tine, pentru a ne asigura ca totul functioneaza asa cum iti doresti. O sa te ajutam sa inveti cum functioneaza si cum sa-ti gestionezi website-ul.

Inainte ca echipa noastra sa inceapa sa lucreze propriu-zis la proiectul tau, este nevoie de incheierea unui contract in 2 exemplare si achitarea facturii de avans eliberata de echipa noastra.